Firuzköy İlkokulu

Vizyon: Hedefimiz ve bu yönde gösterdiğimiz gayretimiz; öğrencilere ve etki ettiğimiz çevreye sunduğumuz eğitimin kalitesini ulaşılabilecek en iyi noktaya taşımak ve bu kapsamda ´Avcıların incisi´ olabilmek.

Misyon: Eğitim öğretim alanındaki yenilik ve gelişmeleri takip eden, sadece kurum içinde değil çevresinde de eğitim ve rehberlik çalışmaları yürütülen her yönüyle örnek, saygın ve güvenilir bir kurum olabilmek.

Başarılar: İstanbul İl Milli Müdürlüğünün Eğitimde İyi Örnekler Çalışmasına okulumuzdan iki proje kabul edilmiş ve ödül almıştır. Avcılar İlçe Milli Eğitiminin düzenlediği resim yarışmalarında okulumuz öğrencileri birçok kez 1.lik ve 2. lik alarak dereceye girmiştir.

Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda geleneksel çocuk oyunları turnuvaları düzenlenir.İlçe turnuvalarında öğrencilerimiz dereceye girmiştir( İlçe 2.si olmuşlardır).
Bilimsel Etkinlikler: İlçe çapında düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri 2. olmuştur.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda "Sıfır Atık" ve "İstanbul´u Okuyorum" projeleri de yürütülmektedir

Telefon - 0(212) 4284252

WEB - https://firuzkoyilkokulu.meb.k12.tr